Левицька, Надія МиколаївнаВерхола, Георгій Леонідович2014-10-212014-10-212014Левицька, Н. М. Творчий внесок науковців НУХТ у розвиток теорії та практики екстрагування цукру з буряків / Н. М. Левицька , Г. Л. Верхола // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17485Вагомий внесок у розвиток світової та вітчизняної науки зробили науковці Національного університету харчових технологій. Зокрема, вартий неабиякої уваги творчий доробок вчених НУХТ у розвиток теорії та практики екстрагування цукру з буряків. An important contribution to the global and domestic science researchers have National University of Food Technologies. In particular, deserves outstanding attention creative achievements of scientists NUFT to the theory and practice of extracting sugar from beets.otherнауковціекстрагування цукру з буряківтворчий внесокscientistsextracting sugar from beetcreative contributionкафедра гуманітарних дисциплінТворчий внесок науковців НУХТ у розвиток теорії та практики екстрагування цукру з буряківOther