Інвестування в людський капітал - Шило, Лела Ігорівна (My University, 2014)
Сьогодні поняття «людський капітал» має велике значення для кожного окремого підприємства та країни в цілому. Today, the concept of "human capital" is important for each company and country.
Keywords: інвестування; людський капітал; підвищення ефективності; investment; human capital; increase efficiency