Особливості технології виготовлення хлібобулочних виробів з диспергованого зерна - Махинько, Валерій Миколайович; Хлоп’яча, Ю.В.; Савченко, С. С. (My University, 2009)
Наведено переваги і показано корисність виготовлення хліба з цілого зерна, зроблено аналіз основних етапів виробництва, дано рекомендації щодо удосконалення технологічного процесу.

Advantages and shows the usefulness of the production of bread of the whole grain, made the analysis of the basic stages of production, given recommendation on the improvement of the technological process.
Keywords: хліб; bread; подрібнене зерно; диспергатор; замочування; технологія; grain; dispersant; soaking; technology; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів