Бодров, Віктор СеменовичЗав'ялов, Володимир ЛеонідовичВолинчук, А. О.Степаненко, Н. Н.2013-12-242013-12-242001Ефективність кондуктивного сущіння моркв'яного пюре / В. С. Бодров, А. О. Волинчук, В. Л. Зав'ялов, Н. Н. Степаненко // Наукові праці НУХТ. — 2001. — № 10. — С. 124-126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12411Наведено аналіз дослідних даних про зміну вмісту каротинів в умовах сушіння пюре із моркви.uk-UKкондуктивне сушіннярежимиморквяні порошкикаротиникондуктивное сушениережимыморковные порошкикаротиныconductus dryingmodescarrot powdercarotinsкафедра процесів і апаратів харчових виробництвЕфективність кондуктивного сущіння моркв'яного пюре