Муравйова, Юлія ВіталіївнаСлюсар, Лілія ОлександрівнаМасло, Микола АндрійовичКривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна2024-03-272024-03-272023Дослідження ефективності роботи функціонального мехатронного модуля для рідких харчових продуктів / Ю. В. Муравйова, Л. О. Слюсар, М. А. Масло, Л. О. Кривопляс-Володіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 106https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42356Функціональні мехатронні модулі систем дозування рідких харчових продуктів широко використовуються на етапі фасування-дозування рідких харових продуктів у споживчу тару. Перевага таких модулів полягає у герметичності та простоті керування. Однак відсутня можливість регулювання витратних характеристик з метою безперервного дозування без формування залишків продукту.Functional mechatronic modules of liquid food dosing systems are widely used at the stage of packaging and dosing of liquid food products into consumer containers. The advantage of such modules is their tightness and ease of operation. However, there is no possibility of adjusting the flow characteristics for continuous dosing without forming product residues.ukкафедра мехатроніки та пакувальної технікифункціональний мехатронний модульрідкий продуктдозуванняfunctional mechatronic moduleliquid productdosageДослідження ефективності роботи функціонального мехатронного модуля для рідких харчових продуктівArticlehttps://orcid.org/0000-0003-1701-2270