Савчук, Леся Василівна2024-07-192024-07-192024Савчук, Л. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива спеціального нефільтрованого зі смаком вишні на ПрАТ «Оболонь» згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Савчук Леся Василівна ; наук. керівник Анастасія Іванівна Чорна. – Київ, 2024. – 145 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44171ukкафедра експертизи харчових продуктівсистема управління безпечністю харчових продуктівплан НАССРтехнологія пивапрограма-передумоватехнологічні етапиблок-схемасировинапиво спеціальне нефільтроване зі смаком вишніУдосконалення системи управління безпечністю виробництва пива спеціального нефільтрованого зі смаком вишні на ПрАТ «Оболонь» згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2019Other