Маєвський, Олександр СергійовичМатко, Світлана ВасилівнаБессараб, Олександр Семенович2017-06-232017-06-232017Маєвський, О. С. Встановлення кінетики набухання бобових залежно від технологічних факторів / О. С. Маєвський, С. В. Матко, О. С. Бессараб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 1. - С. 278.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25667В ході проведених досліджень було встановлено параметри попереднього волого-теплового оброблення бобових, на прикладі машу, вивчено вплив на кінетику набухання температурного фактора. In the course of the research, the parameters of the previous wet-heat treatment of legumes were established, for example, the masha, the effect on the kinetics of the swelling of the temperature factor was studied.uk-UKкінетика набуханнябобовіKinetics of swellinglegumesкафедра технології консервуванняВстановлення кінетики набухання бобових залежно від технологічних факторівThesis