Лінгвокоучинг як ефективний метод викладання іноземної мови в немовному вищому навчальному закладі - Гаркуша, Олена Олександрівна (My University, 2022)
Тези присвячено аналізу коучингу як сучасного підходу до навчання та викладання взагалі та лінгвокоучингу як одного з напрямів коучингового підходу зокрема.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; викладач-коуч; викладання іноземної мови; teacher-coach; teaching of foreign language