Методичні аспекти управління каналами розподілу продукції підприємства - Розумей, Світлана Борисівна (My University, 2015)
Організація та ефективне управління збутовою системою підприємства є одним з найскладніших рішень, що постають в процесі управління економічною діяльністю перед сучасними підприємствами-виробниками. Цей процес передбачає формування та оптимальне використання каналів розподілу. Ефективне управління розподільчими каналами значно впливає на обсяг реалізації фірми в цілому, а отже, і на її прибутки. Organization and efficient management of enterprise marketing system is one of the most difficult decisions that arise in the management of economic activities to modern manufacturer. This process involves the formation and optimal use of distribution channels. Effective management of distribution channels a significant impact on sales of the company as a whole, and hence its profits.
Keywords: управління; підприємство; виробники; management; enterprise; manufacturers; кафедра маркетингу