Гулий, Іван СтепановичШиян, Петро ЛеонідовичДомарецький, Віталій АфанасійовичКоролюк, Тамара АндріївнаЛопато, Т. В.Королюк, Костянтин ЄвгенійовичАртюхов, Володимир Григорович2012-07-042012-07-041999Сучасні комп'ютерні технології / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький, Т. А. Королюк, Т. В. Лопато, К. Є. Королюк, В. Артюхов // Харчова і переробна промисловість. – 1999. – № 5-6. - С. 20-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1983Застосування комп,ютерних технологій дає новий поштовх у відомих та поширених методах хроматографічного аналізу. Цей принцип може бути широко використаний не тільки при дослідженні вуглеводів, а й при аналізі інших складних сумішей речовин у харчовій сировині, в напівфабрикатах і кінцевих продуктах харчової і мікробіологічної промисловості.Using of computer technologies gives a new impulse in the known and widespread chromatographic methods of the analysis. This principle can be widely used not only at researches of carbohydrates, but also at the analysis of other complex mixes of substances in food raw material, semifinished items and end-products of the food and microbiological industry.otherпікселіхроматографія на паперіхроматографія в тонкому шаріpixelschromatography on a papercomputer scanningкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСучасні комп'ютерні технологіїArticle