Сучасні комп'ютерні технології - Гулий, Іван Степанович; Шиян, Петро Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Королюк, Тамара Андріївна; Лопато, Т. В.; Королюк, Костянтин Євгенійович; Артюхов, Володимир Григорович (My University, 1999)
Застосування комп,ютерних технологій дає новий поштовх у відомих та поширених методах хроматографічного аналізу. Цей принцип може бути широко використаний не тільки при дослідженні вуглеводів, а й при аналізі інших складних сумішей речовин у харчовій сировині, в напівфабрикатах і кінцевих продуктах харчової і мікробіологічної промисловості.

Using of computer technologies gives a new impulse in the known and widespread chromatographic methods of the analysis. This principle can be widely used not only at researches of carbohydrates, but also at the analysis of other complex mixes of substances in food raw material, semifinished items and end-products of the food and microbiological industry.
Keywords: пікселі; хроматографія на папері; хроматографія в тонкому шарі; pixels; chromatography on a paper; computer scanning; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства