Пелехова, Любов СергіївнаУсатюк, Світлана Іванівна2014-03-242014-03-242013Пелехова, Л. С. Дослідження впливу спиртоводної суміші на бактеріостатичні властивості рослинної сировини під час отримання олійних екстрактів / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 листопада. – Х.: ХДУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 102-103.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13387Проведені дослідження впливу попереднього оброблення спиртоводною сумішшю рослинної сировини на ступінь її мікробіологічного забруднення під час отримання олійний екстрактів. The theses contains experimental researches of the effect of preprocessing with alcohol plant materials on degree of its microbiological contamination during the production of oil extracts.uk-UKрослинна сировинаplant raw materialsолійний екстарктoil extractмікробіологічні дослідженнякафедра експертизи харчових продуктівДослідження впливу спиртоводної суміші на бактеріостатичні властивості рослинної сировини під час отримання олійних екстрактівThesis