Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичЯнушкевич, Юлія Анатоліївна2012-10-302012-10-302009Патент на корисну модель № 44035 Україна, МПК 2009 A23L 1/31. М’ясний січений напівфабрикат / Гончаров Г. І., Страшинський І. М., Янушкевич Ю. А. ; власник НУХТ. – № U 200904944 ; заявл. 19.05.2009 ; опубл. 10.09.2009, Бюл. № 17,2009 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3396Розроблено м'ясний січений напівфабрикат, що містить м'ясо котлетне свиняче, жир-сирець свинячий або обрізки шпику, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, цибулю ріпчасту свіжу, перець чорний мелений, сіль кухонну, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить структуровану рослинну клітковину 0,65-1,97% та суху молочну сироватку 0,65-1,97%.Designed a precooked minced meat, which contains pork meat, pork fat or trim bacon, bread made from wheat flour, bread crumbs, onion, fresh ground black pepper, salt, drinking water, characterized in that it further comprises a structured plant fiber 0,65-1,97%, dry whey 0,65-1,97%.otherсуха молочна сироваткаwhey powderм'ясний січений напівфабрикатрослинна клітковинаminced meat precookedcelluloseкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ’ясний січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 44035)