Візуалізація фізичних динамічних процесів. Фізичний маятник - Ставаш, Анна; Дзюба, Нікіта; Левчук, Захар Анатолійович; Жидко, Анна; Кравчук, Олександра; Ісай, Валерій Миколайович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна (My University, 2018)
Візуалізацію динамічних процесів на прикладі фізичного маятника можна активно використовувати під час дистанційного навчання та самостійної роботи студентів. Visualization of dynamic processes on the example of physical pendulum can be actively used during the controlled from distance studies and independent students’ work.
Keywords: фізичний маятник; моделювання; пакет MATHCAD; physical pendulum; design; package of MATHCAD; кафедра фізики та професійної безпеки