Пешук, Людмила ВасилівнаБойко, Олександр Сергійович2014-03-202014-03-202012Пешук, Л. В. Перспективи використання м’яса африканського чорношийого страуса у продуктах нового покоління / Л. В. Пешук, О. С. Бойко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, оліє жирової та молочної галузей : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 22-23 березня 2012. - К.: НУХТ, 2012. – С. 25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13302В даній статті наведено перспективи використання м’яса африканського чорношийого страуса при виготовленні продуктів нового покоління, дані перспективи затверджені нормативно-технічною документацією, а саме патентом. In this article the prospects of African chornoshyyoho ostrich meat in the manufacture of next-generation products, these perspectives are approved specifications and technical documentation, such as a patent.otherассортиментделікатесм’ясо страусапродукти нового поколіннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи використання м’яса африканського чорношийого страуса у продуктах нового поколінняOther