Інтелектуальна власність за рахунок держбюджету - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2014)
Стаття про загальний склад витрат на науково-дослідні роботи бюджетної установи. The article is about total structure of the costs on R&D in a budget institution.
Keywords: бухгалтерський облік; accounting; науково-дослідні роботи; r&d; замовник; customer; розробник; developer; кошти державного бюджету; state budget funds