Темчишина, Юлія Леонідівна2013-10-142013-10-142010Темчишина, Ю. Л. Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання / Ю. Л. Темчишина // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. – 2010. – № 8. – С. 105–110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10376Досліджено основні підходи до економічного обґрунтування відпускних цін, які б найбільшою мірою відображали інтереси всіх суб’єктів ринку та забезпечували формування запланованого прибутку підприємств. This article investigates the general approaches of economic explanation of consumer prices which would repulse the interests of market subjects to the utmost and guarantee planned enterprise income.otherціноутворенняцінова політикахарчова промисловістьцінаструктура ціниpricingprice policyfood industrypriceprice structureкафедра обліку і аудитуВдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарюванняArticle