Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання - Темчишина, Юлія Леонідівна (My University, 2010)
Досліджено основні підходи до економічного обґрунтування відпускних цін, які б найбільшою мірою відображали інтереси всіх суб’єктів ринку та забезпечували формування запланованого прибутку підприємств. This article investigates the general approaches of economic explanation of consumer prices which would repulse the interests of market subjects to the utmost and guarantee planned enterprise income.
Keywords: ціноутворення; цінова політика; харчова промисловість; ціна; структура ціни; pricing; price policy; food industry; price; price structure; кафедра обліку і аудиту