Божко, Анастасія ЮріївнаУсатюк, Світлана Іванівна2024-11-122024-11-122021Божко, А. Ю. Використання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробів / А. Ю. Божко, С. І. Усатюк // Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі : матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції, 06 травня 2021 року. – Херсон : ХДАЕУ, Колос, 2021. – С. 22–26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45675У тезах розглянуто використання порошку керобу у технологіях кондитерських виробів.Theses consider the use of carob powder in confectionery technologies.ukкондитерські виробипорошок керобухімічний складconfectionerycherub powderchemical compositionкафедра експертизи харчових продуктівВикористання порошку керобу у виробництві борошняних кондитерських виробівAbstracthttps://orcid.org/0000-0002-5267-2023https://orcid.org/0000-0001-7554-0827