Невикористані резерви бурякового поля - Іоніцой, Юрій Семенович (My University, 2016)
На сучасному етапі розвитку буряківництва актуальним залишається завдання повного розкриття біологічного потенціалу гібридів цукрових буряків і вміння зібрати з поля максимально можливий урожай коренеплодів високої якості. Важливим резервом для вирішення цього питання є густота посівів цукрових буряків та строки їх збирання. On the modern stage of development of beet grower actual there is the task of the complete opening biological to potential of hybrids of sugar beet and ability to collect from the field maximally possible harvest of root crops of high quality. A closeness is important reserve for the decision of this question sowing of sugar beet and terms of their collection.
Keywords: густота посівів; цукрові буряки; closeness of sowing; sugar beet