Intelligent system of technological monitoring of distillation unit - Novakovska, Natalia; Kyshenko, Vasil (My University, 2015)
Розглянута структура і визначені задачі інтелектуальної системи технологічного моніторингу процесів ректифікації. The structure and tasks defined intellectual systems of technological monitoring of rectification.
Keywords: технологічний моніторинг; ректифікація; інтелектуальні системи; technological monitoring; rectification; intelligent systems; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка