Фролова, Наталія Епінетівна2014-07-082014-07-082014Фролова, Наталія. Чинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктів / Наталія Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 153–155.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15978Запропоновані рішення дозволяють ефективно переробляти ароматичну сировину та випускати натуральні ароматизатори, застосування яких в харчових продуктах забезпечить їх корисність і безпеку для організму людини. В таких технологіях зацікавлена вітчизняна харчова промисловість. The proposed solution can effectively recycle aromatic raw materials and produce natural flavors whose use in foods will ensure their usefulness and safety for human body. In such technologies concerned domestic food industry.uk-UKароматична сировинабезпека продуктівароматизовані харчові продуктиaromatic raw materialsfood safetyflavored foodsкафедра технології оздоровчих продуктівЧинники впливу на безпеку ароматизованих харчових продуктівOther