Оптимальний режим роботи джерел реактивної потужності підприємства - Балюта, Сергій Миколайович; Ізволенський, Ігор Євгенович; Шестеренко, Володимир Євгенович (My University, 2013)
Рекомендовано джерела реактивної потужності підприємства об’єднати в систему,що дозволить суттєво підняти ефективність їх роботи. Розглянуто проблеми вибору потужності цих джерел та впровадження системи в залежності від особливостей кожного підприємства. In the article the reactive power supply system of plants is presented. The ways of increasing operation efficiency of electrical power equipment are suggested. The problems of their engineering implementation and research implementation and research trends are considered.
Keywords: реактивна потужність; ефективність роботи; система електропостачання; компенсація; reactive power; supply system; operation efficiency; кафедра електропостачання і енергоменеджменту