Використання білкових збагачувачів і холодної екструзії у технології хлібних паличок - Ященко, Вікторія Сергіївна; Калініченко, Ася Олександрівна; Конончук, Вікторія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2012)
Cтворено хлібні палички оздоровчого призначення «Здоров'я» та удосконалено технологію їх виробництва впровадженням бродильно-формувального агрегату. Досліджено перебіг основних процесів у збагаченому тісті та встановлено, що оптимальна тривалість дозрівання тіста у екструдері становить 10 хв. Такі хлібні палички за якістю не поступаються традиційним виробам. Created breadsticks recreational purposes "Health" and improved the technology of their production implementation Fermentation-molding machine. Investigated the basic processes in the course of an enriched dough and found that the optimal duration of ripening of dough in the extruder is 10 min. These breadsticks in quality traditional products.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; білковий збагачувач; холодна екструзія; хлібні палички; breadsticks; enrichment protein; cold extrusion