Терещенко, Олександр АндрійовичБабанов, Геннадій КузьмичБеседа, Сергій ДмитровичЖитнецький, Ігор Володимирович2012-04-172012-04-172004Технологічне обладнання харчових виробництв : метод. вказівки до викон. лаборатор. роботи "КУТЕР" для студ. мех. і технолог, спец, ден. та заоч. форм навч. / уклад. O. A. Терещенко, Г. К. Бабанов, С. Д Бесіда, І. В. Житнецький. - К.: НУХТ, 2004 - 11 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/891На прикладі кутера Л5-ФКМ розглядається будова, принцип роботи різальних машин, правила їх монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації.For example Cutters L5-FKM considered structure, the principle of cutting machines, rules of construction, installation, maintenance and safe operation.otherобладнання харчових виробництвтехнологіяequipment for food industrytechnologyкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвТехнологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівкиOther