Використання інформаційних технологій проектування у машинобудуванні - Маліновський, Б. М.; Штефан, Євгеній Васильович (My University, 2011)
Представлено особливості використання системи "Вертикаль" технологічного процесу виготовлення деталі типу зірочки, яка використовуться в банкомийній машині для приводу ланцюгового конивєера. Розглянуто переваги та недоліки запропонованої САМ-технології. Submitted by features of the use of "Vertical" process of manufacturing parts such as sprockets. The advantages and disadvantages of the proposed CAM technology.
Keywords: зірочка; vertical; asterisk; CAM; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв