Пасічний, Василь МиколайовичСабадаш, Петро МиколайовичЖук, Ігор Зіновієвич2013-03-012013-03-012004Пасічний, В. М. Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м'ясом птиці / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш, І. З. Жук // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 7. – № 2, Ч. 1. – С. 227-230.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6651Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної і рослинної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики сировини та фаршевих емульсій. In article are present results of the study buffer capacity of animal and plant material and determined its effect on technological properties of raw materials and mince emulsions.otherтехнологіям`ясні консервистабілізаторибуферна ємністьгідроколоїдим`ясо птиціtechnologycanned meatstabilizersbuffer capacityhydrocolloidspoultry meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиціArticle