Методика викладання у вищому навчальному закладі - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2010)
У статті розглядається роль дисципліни «Методика викладання у вищому навчальному закладі» у підготовці магістрів з фінансів. Пропонується авторський варіант змісту лекцій, семінарських занять, перелік питань для підготовки до заліку, наводяться варіанти контрольної роботи для студентів заочної форми навчання.

The article is devoted to the role of the discipline «Teaching methods at the higher educational establishment» in the process of training Masters of finances. The authors proposes her own version of the contents of lectures, seminars the list of questions for the credit tests. The versions of the control work for the external students are being furnished.
Keywords: контрольна робота; control work; методика викладання; самостійна робота; лекції; семінарські заняття; teaching methods; independent work; lectures; seminars the list; кафедра фінансів