Візуалізація навчальних матеріалів спеціальних дисциплін в програмі підготовки технологів харчових виробництв - Грищенко, Анна Миколаївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна (My University, 2021)
В роботі розглянуті питання і проблеми організації проведення лабораторних робіт під час дистанційного навчання. Запропоновано варіанти представлення і візуаліції навчальних матеріалів для лабораторних робіт. The work is devoted to the issues and problems of organizing laboratory work during distance learning. Variants of presentation and visualization of educational materials for laboratory work are proposed.
Keywords: освіта; якість освіти; візуалізація; лабораторна робота; дистанційне навчання; education; quality of education; visualization; laboratory work; distance learning; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів