Біологічні особливості Coprinus comatus (O.F.Müll.) Pers - Полюх, Наталія Петрівна; Ломберг, Маргарита Леонідівна (My University, 2014)
За одержаними результатами відібрано культуру, яка здатна до надсинтезу. Після оптимізації умов культивування запропонований штам може бути впроваджений в біотехнологію. According to the results obtained by selected culture that is able to supersynthesis. After optimization of culture conditions proposed strain can be implemented in biotechnology.
Keywords: Coprinus comatus (O.F.Müll.) Pers; їстівні гриби; народна медицина; надсинтез; edible mushrooms; traditional medicine; supersynthesis