Кузьмін, Олег ВолодимировичІскандарова, Ірина РоманівнаБережна, Тетяна ОлегівнаФіліппова, Альона Юріївна2022-09-082022-09-082020Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства / О. Кузьмін, І. Іскандарова, Т. Бережна, А. Філіппова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч.3. – C. 407https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37952Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The method of assessing the quality of food rations in restaurants is considered.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкваліметріяякістьхарчуванняqualimetryqualitydietДослідження якості харчування у закладах ресторанного господарстваThesis