Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства - Кузьмін, Олег Володимирович; Іскандарова, Ірина Романівна; Бережна, Тетяна Олегівна; Філіппова, Альона Юріївна (My University, 2020)
Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства. The method of assessing the quality of food rations in restaurants is considered.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кваліметрія; якість; харчування; qualimetry; quality; diet