Традиції чаювання в Україні - Майборода, Олена Іванівна; Мазур, Лариса Михайлівна (My University, 2014)
Після багатьох років чаю вдалося стати напоєм українського народу. І хоча він не зміг замінити лікувальні трав'яні настої і улюблений узвар, все ж йому вдалося стати невід'ємною частиною українського столу. After many years managed to become tea drink of Ukrainian people. Although he could not replace therapeutic herbal infusions and favorite compote, yet he managed to become an integral part of Ukrainian desktop.
Keywords: традиції; чай; напої; tradition; tea; drinks; кафедра харчової хімії