Dotsenko, ViktorArpul (Oleksiichuk), OksanaBondar, NataliaYemchuk, TetianaBloshchinska (Dudkina), Olena2013-09-242013-09-242013The development of the restaurants’ chain in the capital region of Ukraine / V. Dotsenko, O. Arpul, N. Bondar, T. Yemchuk, O. Dudkina // Ukrainian Journal of Food Science. – 2013. – Volume 1. – Issue 1. – P. 88-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9889Розглянуто питання стану та перспектив розвитку ресторанного господарства м. Києва. The problem of the status and prospects of the restaurant industry of Kiev.enзаклади ресторанного господарствазаведения ресторанного хозяйстваrestaurant institutionsресторанне господарстворесторанное хозяйствоrestaurant institutionsконкурентоспроможністьконкурентоспособностьcompetitivenessкафедра готельно-ресторанної справиThe development of the restaurants’ chain in the capital region of UkraineArticle