Роль інституту кураторства у сучасній освіті - Щербакова, Галина Дмитрівна (My University, 2013)
Згідно з національною доктриною розвитку освіти в Україні національне виховання є одним із головних пріоритетів, органічною складовою освіти. According to the national doctrine of education development in Ukraine national education is a major priority, an integral part of education.
Keywords: куратор; виховання; студент; curator; student; education