Арсеньева, Лариса ЮрьевнаЯщенко, Виктория СергеевнаКалиниченко, Ася АлександровнаКонончук, Виктория Николаевна2013-11-292013-11-292012Внедрение бродильно-формующего агрегата в линию производства сухарных изделий / Л. Ю. Арсеньева, В. С. Ященко, А. А. Калиниченко, В. Н. Конончук // Стратегия качества в промышленности и образовании : VIII международная конференция, 8–15 июня 2012. – Варна, 2012. – Т. 3. – С. 19–21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11677Удосконалено технологію сухарних виробів за рахунок використання методу холодної екструзії тіста. Досліджено вплив підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі бродіння на перебіг основних процесів у тісті. It was improved the technology of rusks goods by using the method of cold extrusion of the dough. It was investigated the influence of higher pressure and higher content of carbon dioxide in the environment of the ripening on the course of the basic processes in the dough.otherбродильно-формующий агрегатсухарные изделияхолодная экструзияfermenting-forming aggregaterusk goodscold extrusionВнедрение бродильно-формующего агрегата в линию производства сухарных изделий