Кошова, Валентина МиколаївнаРоманова, Зоряна МиколаївнаДубицька, Т. В.2014-05-142014-05-142008Кошова, В. М. Нові аспекти використання нетрадиційної сировини для безалкогольних напоїв / В. М. Кошова,З.М. Романова, Т.В. Дубицька // Харчова промисловість. - 2008. - №6.- С. 57-59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14314Досліджені натуральні ароматизатори, екстракт білого чаю, соки та їх дози для виробництва напоїв. Розроблені рецептури двох нових напоїв на основі вище вказаної сировини. Natural flavours, extract of white tea, juices and their doses, are neat for the production of drinks. Compounding of two new drinks is developed on the basis of the higher indicated raw material.otherекстрактароматизаторсокидегустаційна оцінкасікextractflavorjuicetasting scoreкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваНові аспекти використання нетрадиційної сировини для безалкогольних напоївArticle