М’ясні продукти підвищеної біологічної цінності - Галенко, Олег Олександрович; Андросова, Анастасія Валерівна (My University, 2016)
Продукти для людей, що знаходяться і працюють в екстремальних умовах, входять до складу продуктів функціонального харчування. Однак цей напрямок функціонального харчування має свої особливості. При розробці цього виду про- дуктів необхідно враховувати дві особливості: короткочасне застосування проду- ктів на період екстремальних ситуацій і реабілітаційне використання, що припа- дає на період відновлення організму людини після екстремальних ситуацій. Products for people in and working in extreme conditions are part of functional food. However, this trend functional food has its own characteristics. In developing this type of pro- ucts must consider two characteristics: short-term use of produ- ktiv a period of extreme situations and rehabilitation use, prypa- gives the human body during recovery after emergencies.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; продукти; product; м’ясопродукти; meat product; організм; organism