Функціонально-технологічні властивості м'ясо-рибних фаршів - Тищенко, Василь Іванович; Горбач, Віра Леонідівна; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2016)
Об’єктом досліджень були модельні зразки м’ясо-рибних фаршів до складу яких входила яловичина першого ґатунку, нежирна свинина та фарш із товстолобика, а в другому досліді - фарш лосося. Також до складу фаршу входили сіль, перець чорний, горіх мускатний (згідно рецептури – аналога). Вибір об’єктів рибного фаршу (товстолобика і лосося) базувався на доступності та широкому асортименті їх на переробних підприємствах області.
Keywords: риба; товстолобик; жир; фарш; fish; minced meat; fat; silver carp; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів