Гуць, Віктор СтепановичЯцюк, Микита МефодійовичПрокопенко, Олександр ІвановичПелих, Володимир МаксимовичСолдатенко, Ольга Олександрівна2013-12-102013-12-102008Цивільна оборона : конспект лецій для студентів усіх спеціальностей заочної форми навчання / B. C. Гуць, М. М. Яцюк, О. І. Прокопенко, В. М. Пелих, О. О. Солдатенко. - К.: НУХТ, 2008. - 46 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11924Розглянуті питання підготовки об’єктів промислового комплексу до їх стійкої роботи в умовах надзвичайних ситуацій в мирний час. Стійкість функціонування об’єктів харчової промисловості базується на збереженні технологічного обладнання, регулярного забезпечення якісною сировиною виробництва, розробкою і впровадженням інженерно-технічних заходів цивільного захисту. Приведено сучасні оцінки стійкості елементів об’єктів громадської діяльності в надзвичайних ситуаціях, визначено необхідні заходи щодо їх підвищення шляхом інженерного захисту. The questions of preparation of industrial complex for their stable operation in emergencies in peacetime. The stability of the functioning of the food industry is based on maintaining technological equipment, regular maintenance of quality raw materials production, development and implementation of engineering activities of civil protection. Powered assess the stability of modern elements objects of public activities in emergency situations determined necessary measures to increase by artificial protection.uk-UKцивільний захистнадзвичайна ситуаціянебезпечний об’єктрадіоактивна речовинаcivil defenseemergencydangerous objecta radioactive substanceкафедра екології та екоменеджментуЦивільна оборона