Ефективність переробки зерна в АПК - Ільків, Лілія Анатоліївна (My University, 2011)
Розглянуто питання забезпечення стабільності і ефективності виробництва та переробки зерна. Визначено перспективи розвитку ефективної переробки зерна в агропромисловому комплексі, зокрема на прикладі ВАТ «Миронівський хлібопродукт».
Keywords: ефективність; зернопереробне підприємство; агропромисловий комплекс; сучасні технології вирощування; efficiency; corn processing enterprise; agroindustrial complex; modern technologies of growing