Бойко, Олексій ОлеговичМаксименко, Ірина Фаддеївна2014-11-072014-11-072014Бойко, О. О. Моделювання тепломасоперенесення під час сушіння зерна / О. О. Бойко, І. Ф. Максименко// Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 355.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18108При проведені аналізу сучасних розробок стосовно виробництва етилового спирту були виявлені пропозиції по виділенню етилового спирту в бродильному апараті. Про перспективність такого підходу може говорити наявність надлишкового теплового потенціалу, який утворюється в процесі спиртового бродіння, та постійний потік вуглекислого газу. In conducting the analysis of contemporary developments in relation to the production of ethyl alcohol were detected proposals for allocation of ethanol in the fermenting unit. The prospects of this approach may indicate the presence of excess heat capacity, which is formed during alcoholic fermentation, and the constant flow of carbon dioxide.otherтепломасоперенесеннясушіння зернамоделюванняteplomasoperenesennyadrying grainmodelingкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра мехатроніки та пакувальної технікиМоделювання тепломасоперенесення під час сушіння зернаOther