Перспективи розвитку туризму в Україні - Накемпій, Олена Костянтинівна; Золотоверха, Катерина Ігорівна (My University, 2018)
В роботі подана узагальнюяча інформація про стан туризму в Україні та надано рекомендацію по його покращенню. Туризм - сектор світової економіки, який постійно зростає і забезпечує робочими місцями кожного десятого на планеті. Розвиток цієї галузі, а, зокрема, внутрішнього туризму в Україні може і повинно стати одним із стратегічно важливих напрямків для нашої країни. The paper provides general information about the state of tourism in Ukraine and gives a recommendation on its improvement. Tourism is a sector of the global economy, which is constantly growing and provides jobs every tenth on the planet. The development of this industry, and in particular domestic tourism in Ukraine, can and must become one of the strategically important directions for our country.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; туризм; tourism; розвиток; development