Сімахіна, Галина ОлександрівнаКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна2015-06-202015-06-202013Сімахіна, Г. О. Індустрія та ринок заморожених продуктів в Україні / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали II Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 12-14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21240Ключовим питанням у підтриманні продовольчої безпеки України, досягнутої в останні роки, є стійке забезпечення населення харчовими продуктами, в тому числі і оздоровчого призначення, на основі раціонального використання сільськогосподарської сировини, скорочення її втрат, підвищення ефективності виробництва у всьому агропромисловому комплексі. Ці плани реально здійснити шляхом широкого використання інноваційних технологій у переробній та харчовій промисловості. The key issue in maintaining food security of Ukraine reached in recent years, is to ensure a stable population of food, including recreational purposes, based on the rational use of agricultural raw materials, reduction of losses, increasing efficiency throughout agriculture. These plans actually carried out by the widespread use of innovative technologies in the processing and food industry.otherринокзаморожені продуктиіндустріяmarketfrozen foodindustryкафедра технології оздоровчих продуктівІндустрія та ринок заморожених продуктів в УкраїніOther