Індустрія та ринок заморожених продуктів в Україні - Сімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна (My University, 2013)
Ключовим питанням у підтриманні продовольчої безпеки України, досягнутої в останні роки, є стійке забезпечення населення харчовими продуктами, в тому числі і оздоровчого призначення, на основі раціонального використання сільськогосподарської сировини, скорочення її втрат, підвищення ефективності виробництва у всьому агропромисловому комплексі. Ці плани реально здійснити шляхом широкого використання інноваційних технологій у переробній та харчовій промисловості. The key issue in maintaining food security of Ukraine reached in recent years, is to ensure a stable population of food, including recreational purposes, based on the rational use of agricultural raw materials, reduction of losses, increasing efficiency throughout agriculture. These plans actually carried out by the widespread use of innovative technologies in the processing and food industry.
Keywords: ринок; заморожені продукти; індустрія; market; frozen food; industry; кафедра технології оздоровчих продуктів