Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаЛініченко, Андрій ОлеговичКалінін, Назар Ігорович2024-06-102024-06-102024Удосконалення технології шинкових консервів з м'яса птиці / О. Гащук, О. Москалюк, А. Лініченко, Н. Калінін // Modern research in science and education : proceedings of the 9th International scientific and practical conference, 2–4 May 2024. – Chicago, USA : BoScience Publisher, 2024. – Pp. 308–315.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43394Аналіз стану сучасних технологій виробництва і розроблення рецептури реструктурованих шинкових консервів з м’яса птиці, з використання тваринних білків, дозволяє компенсувати вміст білків в м’ясній сировині; покращує текстуру і соковитість продукту; збільшує вихід продукції при зниженні витрат м’ясної сировини; отримати продукцію стабільно високої якості; підвищеної харчової цінності м’ясних продуктів; при низькій собівартість готової продукціїAnalysis of the state of modern production technologies and development of the recipe for restructured ham preserves from poultry meat, using animal proteins, allows to compensate for the protein content in raw meat; improves the texture and juiciness of the product; increases product output while reducing the consumption of meat raw materials; to obtain products of consistently high quality; increased nutritional value of meat products; with low cost of finished productsukреструктурована шинкова консервам’ясо птицікуряча шкуркатваринний білокхарчова цінністьrestructured canned hampoultry meatchicken skinanimal proteinsnutritional valueкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології шинкових консервів з м'яса птиціThesishttps://orcid.org/0000-0001-7090-6834https://orcid.org/0000-0003-2726-5271