Шаран, Лариса ОлександрівнаМирошник, Юлія АнатоліївнаБондар, Наталія Петрівна2013-11-072013-11-072012Шаран, Л. О. Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлів / Л. О. Шаран, Ю. А. Мирошник, Н. П. Бондар // Здобутки, проблеми та перспективи готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Матеріали Всеукраїнської нак.-практ. конференції, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 58-60.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11088Досліджена можливість використання порошків бурих водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum в технології молочних коктейлів. The possibility of using brown Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum algae in milkshake technology has been investigated.uk-UKбурі водоростіbrown algaeкоктейліcocktailsтехнологіяtechnologyкафедра готельно-ресторанної справиДослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлівThesis