Гуць, Віктор СтепановичКоваль, Ольга АндріївнаСидоренко, Олена ВолодимирівнаТимофєєва, Олена Валеріївна2012-11-062012-11-062006Пат. № 14496 Україна, МПК (2006) G01N 33/02. Спосіб визначення консистенції харчових продуктів / Гуць В. С., Коваль О. А., Сидоренко О. В., Тимофєєва О. В.; Власник Національний університет харчових технологій; Заявка № u200511305; заявл. 29.11.2005; опубл. 15.05.2006, Бюл. № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3539Запропонований спосіб визначення консистенції харчових продуктів сприяє удосконаленню методів та методології комплексної оцінки якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів в кореляційній залежності від сили проникнення голчатого індикатора та структурно-механічних, фізико-хімічних і технологічних властивостей продукту. The proposed method of determining the consistency of food contributes to the improvement of methods and methodology of comprehensive quality evaluation of raw materials, semi-finished and finished products to the correlation dependence on the strength of the indicator needle penetration, structural, mechanical, physico-chemical and technological properties of the product.otherконсистенціяспосібадгезія продуктуconsistencemethodproduct adhesionкафедра екологічної безпеки та охорони працікафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб визначення консистенції харчових продуктів (Деклараційний патент на корисну модель № 14496)Other