Проблеми та перспективи впровадження соціальних інновацій в діяльність підприємств готельного господарства - Розметова, Олена Григорівна (My University, 2013)
В статті досліджено проблеми та перспективи впровадження соціальних інновацій в готельному бізнесі з метою підвищення конкурентоспроможності підприємств. Проаналізовано досвід іноземних компаній щодо ведення соціально-відповідального бізнесу та надання готельних послуг людям з інвалідністю. Обґрунтовано необхідність впровадження соціальних інновацій на вітчизняних готельних підприємствах з метою охоплення такого сегменту потенційних споживачів, як люди з обмеженими можливостями. In article examines the problems and prospects of social innovation in the hospitality industry to improve the competitiveness of enterprises. The experience of foreign companies in respect of socially responsible business and hotel services to people with disabilities. The necessity of social innovation at national hotel companies to reach this segment of potential consumers, as people with limited possibilities.
Keywords: соціальні інновації; готельне господарство; люди з інвалідністю; social innovation; accessibility; hospitality; sibilities; people with limited pos; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу