Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2020-06-222020-06-222020Федоренко, Т. І. Особливості гастрономічних фестивалів, присвячених стравам української кухні / Т. І. Федоренко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції,19-20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. - С. 99-100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31569Наведена характеристика гастрономічних фестивалів, що проводяться на території України і присвячені стравам національної кухні. Characteristics of gastronomic festivals to be held in the territory of Ukraine and related to the local cuisine is given.гастрономічні фестивалістрави української кухніgastronomic festivalsUkrainian cuisineкафедра технології оздоровчих продуктівОсобливості гастрономічних фестивалів, присвячених стравам української кухніThesis