Богомол, Анна ВіталіївнаКузьмін, Олег Володимирович2018-07-122018-07-122018Богомол, А. Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв / А. Богомол, О. Кузьмін // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених, 16 травня 2018 р. – К. : ККІБП, 2018. – C. 10-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27987В роботі оцінено перспективність використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв. In the paper, the prospects of using infusions from citrus in the technology of sauces production to meat dishes.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїнастоїцитрусовісоусм’ясні стравиinfusionscitrussaucemeat dishesВикористання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних стравThesis