Поліщук, Галина ЄвгеніївнаМартич, Віталій ВолодимировичГрабовська, Олена ВячеславівнаКовалевська, Єлизавета ІванівнаСербова, Марія Іванівна2015-12-162015-12-162012Вивчення функціонально-технологічних властивостей зародків пшениці у складі сумішей морозива / Г. Є. Поліщук, В. В. Мартич, О. В. Грабовська, Є. І. Ковалевська, М. І. Сербова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 227-229.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22003Дослідні виробки морозива на фризері періодичної дії довели можливість одержання морозива на молочній основі із зародками пшениці зі збитістю в межах 80... 110% без застосування стабілізаторів та стабілізаційних систем. Research on making ice cream batch freezer proved the possibility of obtaining milk-based ice cream of wheat germ with zbytistyu within 80 ... 110% without the use of stabilizers and stabilization systems.кафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водизародки пшениціфункціонально-технологічні властивостіморозивоfunctional and technological propertiesicewheat germВивчення функціонально-технологічних властивостей зародків пшениці у складі сумішей морозиваOther