Вивчення функціонально-технологічних властивостей зародків пшениці у складі сумішей морозива - Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Сербова, Марія Іванівна (My University, 2012)
Дослідні виробки морозива на фризері періодичної дії довели можливість одержання морозива на молочній основі із зародками пшениці зі збитістю в межах 80... 110% без застосування стабілізаторів та стабілізаційних систем. Research on making ice cream batch freezer proved the possibility of obtaining milk-based ice cream of wheat germ with zbytistyu within 80 ... 110% without the use of stabilizers and stabilization systems.
Keywords: кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології цукру і підготовки води; зародки пшениці; функціонально-технологічні властивості; морозиво; functional and technological properties; ice; wheat germ