Бойко, Олексій Олегович2015-05-132015-05-132015Бойко, О. О. Створення замкнутих контурів вторинних енергетичних ресурсів у харчових технологіях : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Бойко Олексій Олегович ; НУХТ. - К., 2015. - 24 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20348Дисертаційна робота присвячена пошуку шляхів зменшення енерго- та ресурсоємкості при виробництві етилового спирту та пива за рахунок зменшення споживання теплової енергії та підвищення виходу готової продукції з одиниці сировини. The dissertation is dedicated to finding ways to reduce energy and resource capacity in the production of ethanol and beer by reducing the consumption of thermal energy, and increase the yield of finished product per unit of raw material.uk-UKрекуперація теплової енергіїенергоспоживанняадіабатне кипінняadiabatic boilingheat recoveryenergyСтворення замкнутих контурів вторинних енергетичних ресурсів у харчових технологіяхCreation of closed contours secondary energy resources in food technologyOther