Труш, Юлія Леонідівна2015-06-242015-06-242010Труш, Ю. Л. Оцінка ефективності напрямів підвищення якості продукції / Ю. Л. Труш // Наукові праці НУХТ. — 2010. — № 36. — С. 99-102.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21362В статті досліджено оцінку ефективності напрямів по підвищенню якості продукції, для удосконалення процесу управління якістю на підприємствах хлібопекарної галузі. Розглянуто основні показники економічної ефективності якості продукції, а також внутрішні фактори, що впливають на формування та динаміку її зміни.In the article the performance assessment areas to improve product quality, to improve process quality management of the baking industry. The basic indicators of economic efficiency of production quality and internal factors affecting the formation and dynamics of change.otherякістьякість продукціїпідприємствоqualityproduct qualityenterpriseкафедра економіки і праваОцінка ефективності напрямів підвищення якості продукціїArticle